AMHC 4 VP breed 2 IMG_8686.jpg AMHC 5 VP breed tribune 2 IMG_8659.jpg AMHC 6 VP breed tribune IMG_8658.jpg DSCF6632 VP breed.JPG IMG_9791 VP breed.jpg IMG_9792 VP BREED TEKST.jpg M8E-1 DSC_0087 VP 2.jpg P5144831 VP breed.jpg
Senioren

Jeugd


KNHB Nieuwsbrief - 12 oktober 2017
12-10  | 
Meld je aan om één van de voorronden te organiseren online lezen
VERENIGINGEN
 
Nieuwsbrief
12 oktober 2017
 
De KNHB gaat verhuizen!
Op maandag 23 oktober 2017 verhuizen wij van Nieuwegein naar Utrecht. Samen met de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF), de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV), de Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo) en het Koninklijk Nederlands Watersport Verbond betrekken wij een pand in de buurt Papendorp. Onze nieuwe plek heet DeWeerelt, dé ontmoetingsplek, centraal in het land, voor iedereen met een hart voor sport.
lees meer
Inschrijving Nationale Schoolhockeycompetitie 2018 geopend
Ook dit schooljaar organiseert de KNHB de Nationale Schoolhockeycompetitie. Zoals altijd doen we dat in samenwerking met verenigingen die hun complex beschikbaar stellen en helpen met de organisatie. De voorronden vinden plaats op vrijdag 13 april (regionaal) en de finaledag op vrijdag 18 mei in het Amsterdamse Bos. Verenigingen kunnen zich nu aanmelden om één van deze voorronden te organiseren. Breng daarnaast de Voortgezet Onderwijs scholen uit jouw omgeving op de hoogte dat ook zij hun teams nu kunnen inschrijven. 
lees meer
Portret John van Lottum in campagne 'Hockey voor iedereen'
Vandaag is weer een een nieuw portret gepubliceerd binnen de Sportiviteit & Respect campagne 'Hockey voor iedereen'. Deze keer een film van John van Lottum over het fanatisme van de ouder langs de lijn en hun belangrijke aandeel in het sportplezier van hun kind. 

Hoe zorgt jouw vereniging ervoor dat hockey inderdaad een sport voor iedereen is? Met behulp van de speciaal ontwikkelde verenigingstoolkit kun je (meer) zichtbaarheid geven aan de campagne en het onderwerp bespreekbaar maken binnen de vereniging.
lees meer
Overig nieuws
Leesvoer voor trainers en coaches: De club van de toekomst
Er is weer een nieuwe Hockeyvisie online, bedoeld voor iedereen die als opleider, trainer en/of coach actief is in de hockeysport. Lees meer
Agenda
13-14 okt
Play-off wedstrijden ABCD-jeugd vervolgcompetities
21 okt
Volvo Districtsontmoetingsdag C-teams
 
 
Official partners Koninklijke Nederlandse Hockey Bond
Volg ons ook op:

Delen
 
 

 
 
terug naar vorige scherm
-->