algemeen.jpg algemeen2.jpg arbitrage.jpg dames1.jpg gezondheid.jpg heren1.jpg jongstejeugd.jpg meisjes.jpg sponsor.jpg
Senioren

Jeugd


Nieuws - Hockeyschool

Hockeyschool en Funkey gaan za 15 sept. van start
5-9-2018 | 

Zaterdag 15 september starten de trainingen voor de hockeyschool en funkey. De trainingen vinden iedere zaterdag plaats op veld 2 van 9:00 tot 9:50. Na afloop is er voor de kinderen limonade in het clubhuis.

De hockeyschool is vanaf 6 jaar oud en de funkey is vanaf 4 jaar oud. De hockeyschool vindt plaats op veld 2 A en B. De funkey vindt plaats op veld 2 C en D.

Tijdens de trainingen doen onze trainers verschillende oefeningen en spelletjes om de kinderen de hockeytechnieken goed aan te leren.

Wij adviseren om de kinderen sportief aan te kleden. De hockeyclub heeft eventueel een hockeystick te leen, maar als uw kind er zelf een heeft is dat natuurlijk ook super!

Op de website kunt u meer vinden over de kosten, aanmelden etc. Het schema van de hockeyschool is ook beschikbaar op de site, daarin kunt u de hele jaarplanning van de hockeyschool en de funkey  zien.

Uw kind mag ieder moment van het jaar instromen, kijken en / of proeftrainen. Als u kind komt proefdraaien, graag even de naam en geboortedatum mailen naar [email protected] of [email protected]

Als u verder nog vragen heeft, kunt u ons altijd mailen.

Wij hopen u en uw kind zaterdag 15 september te zien!

Piet van Til
Brecht Bakker

 
-->