algemeen.jpg algemeen2.jpg arbitrage.jpg dames1.jpg gezondheid.jpg heren1.jpg jongstejeugd.jpg meisjes.jpg sponsor.jpg
Senioren

Jeugd


Nieuws - Algemeen

KNHB Nieuwsbrief - 19 oktober 2017
19-10-2017 | 
Bouw een Respectzone tijdens de Week van Respect online lezen
VERENIGINGEN
 
Nieuwsbrief
19 oktober 2017
 
Vooraankondiging Algemene Vergadering KNHB
Op woensdagavond 22 november houdt de KNHB haar tweede Algemene Vergadering van 2017. Net als vorig jaar vindt aansluitend aan de Algemene Vergadering een bijeenkomst voor nieuwe voorzitters, nieuwe penningmeesters en huidige bestuurders plaats, onder leiding van onder andere TEN HAVE Change Management. De AV vindt plaats op een nader bekend te maken locatie in de omgeving van Utrecht. 
lees meer
Thema
Digitale poster in verenigingstoolkit 'Hockey voor iedereen'
Vorige week publiceerden wij het tweede portret in de Sportiviteit & Respect campagne 'Hockey voor iedereen'. Om verenigingen aan te sporen deze campagne actief op de club te promoten, is een speciale verenigingstoolkit gemaakt. Daarmee geef je (meer) zichtbaarheid aan de campagne en maak je het onderwerp bespreekbaar binnen de vereniging.

Er was vanuit verenigingen behoefte om ook een poster te kunnen printen om deze op te hangen in het clubhuis. Van het tweede portret is nu een A3-formaat poster beschikbaar, deze hebben we aan de verenigingstoolkit toegevoegd. 
lees meer
Week van Respect: bouw jouw eigen Respectzone
In het kader van de campagne 'Het begint bij jou' ondersteunt de KNHB ook de Week van Respect die van 6 tot en met 12 november wordt gehouden. Daaraan is een zogenaamde challenge gekoppeld om gezamenlijk 1.000 Respectzones te starten. De Respectzone is een plek waarmee je als vereniging aangeeft dat je Sportiviteit & Respect belangrijk vindt, dat iedereen op jouw vereniging zichzelf mag zijn en dat je wordt geaccepteerd zoals je bent. Doet jouw vereniging ook mee? Samen laten we zien dat Sportiviteit & Respect en hockey bij elkaar horen!
lees meer
Agenda
21 OKT
Volvo Districtsontmoetingsdag C-teams
21 OKT
Rabo Hockey Fandag 2017
De Fandag vindt plaats op Fletiomare. De C- en D-teams die zich voor deze dag hebben aangemeld en zijn ingeloot krijgen een clinic van en hebben een meet & greet met de Oranje Dames en Heren. De deelnemende teams hebben inmiddels bevestiging ontvangen per mail.
 
 
Official partners Koninklijke Nederlandse Hockey Bond
Volg ons ook op:

 
Nieuws - Senioren

DAMES-TRIMHOCKEY op zondagochtend van 10-11 uur
19-10-2017 | 

Inlichtingen: [email protected]
 
Nieuws - Algemeen

Schrijf je in voor de HERFSTCLINIC van H1 op za 21 oktober as.
18-10-2017 | 
.
INSCHRIJVEN > [email protected] 
.
Wie: E, D, C-jeugd
Wanneer: za 21 oktober as. 10-16:30 uur
Waar: op de AMHC
Kosten: €30 incl. lunch, hapje / drankje
.
Ben jij erbij? Alkmaar H1 zal er zijn!

 

GEEN TRAINING HERFSTVAKANTIE
17-10-2017 | 
In de herfstvakantie 21 oktober tm 29 oktober zijn er geen trainingen. Trainingen starten weer op maandag 30 oktober. Fijne vakantie!
 

Samen sterk voor de club!
14-10-2017 | 

De Grote Clubactie is ruim drie weken bezig. Goed om even de balans op te maken en jullie te vragen om alvast de boekjes van je team te verzamelen.
De boekjes moeten uiterlijk in week 44 (de week na de herfstvakantie) ingeleverd zijn. De coaches kunnen de lotenboekjes die week iedere dag afgeven aan een van onze barmedewerkers in het clubhuis. Graag gebundeld per team. Eerder inleveren mag natuurlijk altijd. Afspraak maken hiervoor kan via [email protected] .
.
Loopt de actie binnen jullie team goed?
Om de lotenverkoop te stimuleren, heeft de GCA de 20-loten-actie in het leven geroepen. Hiermee worden de lotenverkopers die 20 of meer loten hebben verkocht, beloond.
Kinderen die hun boekje vol hebben, krijgen een voucher. Met deze voucher kunnen de kinderen, die 20 loten of meer hebben verkocht, gratis* naar Bobbejaanland, Madame Tussauds of Schiphol behind the scenes. Bovendien ontvangen zij een cadeaukaart van Sportboxx t.w.v. €10,-.  
Willen jullie dit binnen jullie team bespreken en vragen of de kinderen, die hun boekje vol hebben, dit bij jullie melden en de namen doorgeven op e-mailadres [email protected]?  Dan verzorgen wij de voucher. Uiteraard na overlegging van het leeg verkochte boekje.
.
Wij hebben nog even een aantal belangrijke data op een rij gezet.

 • In week 44 inleveren loten. Dit is de week na de herfstvakantie. Eerder kan!
 • 23 november is de sluitingsdatum invoer loten
 • 13 december is de trekking van de Grote Club Actie
 • 14 december is de publicatiedatum

 

Wij hopen ook dit jaar weer op een mooie opbrengst, zodat wij het aantal doeltjes kunnen aanvullen voor de jongste jeugd. En er ligt een verzoek vanuit de trainers voor een speciaal touw waarmee je een deel van het veld kan afscheiden, waar iedereen plezier van gaat beleven.

.
=======================
In navolging van het succes vorig jaar, vragen wij je medewerking voor de landelijke Grote Club Actie, die ZATERDAG 16 SEPTEMBER as. van start gaat.
Meedoen aan de grote clubactie betekent, dat wij, met hulp van onze jeugdleden, een leuk bedrag voor de club kunnen verdienen. Vorig jaar ontvingen wij een bedrag van 2.781,- euro en konden wij 8 professionele doeltjes en een transportkar aanschaffen. Deze bevallen zo goed, dat de roep is om meer doeltjes en oefenmateriaal, zodat straks alle jongste jeugdteams hiervan gebruik kunnen maken. De opbrengst vloeit dus rechtstreeks terug naar onze jongste jeugd, maar daar hebben wij echt jouw hulp bij nodig!
.
Van jou als (ass.-)coach of manager vragen wij vooral veel enthousiasme en coördinatie. Zaterdagochtend 16-09 tussen 9.00-11.30 uur kunnen de boekjes worden afgehaald bij de Grote Club Tafel in het clubhuis. Lukt het je zelf niet om dan af te halen, stuur dan svp. een afgevaardigde (andere ouder) namens het team. Misschien heb je een ouder, die samen met jou de actie wil coördineren.
De coach reikt de boekjes uit en levert ze ook weer in namens het team.
.
Het principe is simpel: ieder jeugdlid in de D-E-F ontvangt een boekje met 20 loten. Deze loten moeten worden verkocht voor € 3, - per lot. De club ontvangt per verkocht lot € 2,31. Een vol boekje levert de club dus € 46, - op.
Als iedereen een beetje zijn/haar best doet, hebben wij al snel een leuk bedrag bijelkaar. De verkoper gaat met het boekje langs bij vrienden, buren of familie en vraagt hen een of meerdere loten te kopen. De koper vult zijn gegevens in en het aantal loten, dat hij wil bestellen.
De verkoper moet goed controleren of het volledige IBAN nummer is ingevuld. De verkoper geeft het bedankbriefje en de deursticker aan de koper.
.
Uiteraard zijn er voor de kopers prachtige prijzen te winnen.
Voor de verkopende kinderen zijn er ook leuke aanbiedingen. Die staan op de lotenboekjes.
.
Het beste is, dat de kinderen zaterdag a.s. gelijk starten met de verkoop. Dan begint namelijk ook de landelijke actie en zullen ook kinderen van andere verenigingen aan het verkopen slaan.
Vorig jaar verkochten 86 kinderen in totaal 1131 loten. Wij hadden in totaal 325 boekjes uitgereikt. Dat moet dit jaar beter kunnen.
Misschien zitten er wel rasverkopers in jullie teams, die anderen een handje kunnen helpen. Voor de beste verkopers hebben wij een leuke prijs. Uiteraard houden wij jullie tussentijds op de hoogte van de stand.
.
De boekjes moeten uiterlijk 1 november a.s. ingeleverd zijn. Eerder mag natuurlijk ook. Er komen inlevermomenten op woensdagmiddag en zaterdagochtend.
.
Wij hopen natuurlijk op heel veel verkochte loten, zodat wij straks over een heleboel doeltjes en ander trainingsmateriaal kunnen beschikken.
Maak jij je team enthousiast! Zaterdag beantwoorden wij graag je vragen. Alvast erg bedankt voor je medewerking. Wij rekenen op je komst.
.
Hartelijke groet,
.
Namens de commissie Grote Club Actie
Lynsey van den Akker|
Marloes Francken
Babette Res

 

 

Aan de bestuurstafel
13-10-2017 | 

Het hockeyseizoen is inmiddels weer helemaal begonnen, gelukkig!
De teams doen het allemaal goed en zien er strak uit in de nieuwe shirts. De sponsoren zijn goed zichtbaar! Ook de trainingspakken vallen in de smaak en zien er goed uit.
.
Grote Club Actie
Het nieuwe seizoen brengt altijd weer leuke activiteiten of acties met zich mee. Zo ook de Grote Club Actie. Van alle kanten horen we goeie verhalen over de top verkopers. Gaan we dit jaar het bedrag verbeteren?
De verkopers hebben tot november de tijd om de loten te verkopen en in te leveren.
.
Trainers
Binnen onze club hechten wij veel waarde aan het opleiden van trainers. Daarom is er voor een groep leden in de herfstvakantie een cursus georganiseerd door Ton Wisse om nieuwe trainers op te leiden. Een mooi initiatief! Hiermee hopen we meer jeugdleden te motiveren om later ook trainer te worden.
.
Samenwerking
In hockeyland wordt veel gediscussieerd over samenwerking. Wij zien als bestuur een grote uitdaging voor de AMHC om in de toekomst de teams op het veld en in de zaal goed gevuld te houden op elk gewenst niveau (speelsterkte).
We zijn niet de enige vereniging, die hiermee wordt geconfronteerd.
We hebben als bestuur de uitdaging om daar de komende tijd ideeën voor uit te werken. Zo zien we bijvoorbeeld een succesvolle samenwerking in Arnhem (klik op de link voor het artikel) waar onvoldoende A-jongens bij twee clubs (Arnhem en Upwards) aanwezig waren om deze in hun eigen speelsterkte op te stellen.
.
ALV
Op maandag 6 november as. vindt de Algemene Leden Vergadering plaats.
T.z.t. wordt de agenda van de vergadering verstuurd.
.
HockeyBal
SAVE THE DATE! Op vrijdag 10 november as. is het weer feest. AMHC bestaat dit jaar 105 jaar! Kruis de dag aan in de agenda, zodat we dit met elkaar groots gaan vieren!
.
Groet,
Frank van Zeggeren (voorzitter) en Babette Res (communicatie)

 

Geen alcohol onder de 18
13-10-2017 | 
Alcohol onder de 18 is niet toegestaan, óók niet op de AMHC! 
Dit houdt in, dat leden onder de 18 jaar het niet mogen kopen, niet mogen krijgen en niet mogen nuttigen.
.
We merken dat, wanneer er feestjes op de club zijn, er door ouders en/of teamgenoten alcohol wordt gekocht voor minderjarigen. We hopen, dat iedereen zijn/haar eigen verantwoordelijk neemt en dit niet meer doet. Als club lopen we het risico om onze drankvergunning kwijt te raken.
.
Spreek elkaar er op aan wanneer je ziet dat minderjarigen alcohol drinken op de club en blijf de regels handhaven. Zo houden we het voor iedereen gezellig!
 

KNHB Nieuwsbrief - 12 oktober 2017
12-10-2017 | 
Meld je aan om één van de voorronden te organiseren online lezen
VERENIGINGEN
 
Nieuwsbrief
12 oktober 2017
 
De KNHB gaat verhuizen!
Op maandag 23 oktober 2017 verhuizen wij van Nieuwegein naar Utrecht. Samen met de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF), de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV), de Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo) en het Koninklijk Nederlands Watersport Verbond betrekken wij een pand in de buurt Papendorp. Onze nieuwe plek heet DeWeerelt, dé ontmoetingsplek, centraal in het land, voor iedereen met een hart voor sport.
lees meer
Inschrijving Nationale Schoolhockeycompetitie 2018 geopend
Ook dit schooljaar organiseert de KNHB de Nationale Schoolhockeycompetitie. Zoals altijd doen we dat in samenwerking met verenigingen die hun complex beschikbaar stellen en helpen met de organisatie. De voorronden vinden plaats op vrijdag 13 april (regionaal) en de finaledag op vrijdag 18 mei in het Amsterdamse Bos. Verenigingen kunnen zich nu aanmelden om één van deze voorronden te organiseren. Breng daarnaast de Voortgezet Onderwijs scholen uit jouw omgeving op de hoogte dat ook zij hun teams nu kunnen inschrijven. 
lees meer
Portret John van Lottum in campagne 'Hockey voor iedereen'
Vandaag is weer een een nieuw portret gepubliceerd binnen de Sportiviteit & Respect campagne 'Hockey voor iedereen'. Deze keer een film van John van Lottum over het fanatisme van de ouder langs de lijn en hun belangrijke aandeel in het sportplezier van hun kind. 

Hoe zorgt jouw vereniging ervoor dat hockey inderdaad een sport voor iedereen is? Met behulp van de speciaal ontwikkelde verenigingstoolkit kun je (meer) zichtbaarheid geven aan de campagne en het onderwerp bespreekbaar maken binnen de vereniging.
lees meer
Overig nieuws
Leesvoer voor trainers en coaches: De club van de toekomst
Er is weer een nieuwe Hockeyvisie online, bedoeld voor iedereen die als opleider, trainer en/of coach actief is in de hockeysport. Lees meer
Agenda
13-14 okt
Play-off wedstrijden ABCD-jeugd vervolgcompetities
21 okt
Volvo Districtsontmoetingsdag C-teams
 
 
Official partners Koninklijke Nederlandse Hockey Bond
Volg ons ook op:

 

CDE-Herfstclinic Heren 1
11-10-2017 | 
Op zaterdag 21 oktober 10:00 - 16:30 organiseert Alkmaar Heren 1 een herfstclinic! Op deze dag wordt vooral héél véél gehockeyd, waarbij de groepjes worden begeleid door de spelers van Heren 1 bij de vetste oefeningen die zij kennen! De spelers zullen zoveel mogelijk worden ingedeeld bij leeftijdsgenoten. Inclusief lunch kost de eendaagse clinic dit jaar 30 euro. Dit kan contant betaald worden op de dag van de clinic. Opgeven kan via [email protected]. Het belooft een enorm groot hockeyfeestje te worden. Wij hebben er zin in! Jullie toch ook?

Groet, de mannen van Alkmaar Heren 1!

P.S. allergieën en andere bijzonderheden graag meemailen bij het opgeven van uw kind.


 

Deel jezelf in op een bardienst
11-10-2017 | 
Ouders van jeugd-leden kunnen zichzelf via de HCAlkmaar-App (en ook via LISATeam) inplannen voor bardiensten. Deze diensten komen vervolgens weer terug in de persoonlijke agenda van de leden. 
.
Waar vind je dit in de HCAlkmaar-App?
Op een iOS device is de pagina te vinden via 'Meer > Plan uw dienst', op een Android device moet men gaan naar het menu en daarna naar 'Meer > Plan uw dienst'.
.
Gemakkelijk én.. ingedeeld op een zelf gekozen tijdstip.
.

 

Save the date: vrijdag 10 november vieren we 105 jaar AMHC!
5-10-2017 | 
 


Bijlage: HOCKEYBAL 2017-save the date.pdf
Nieuws - Arbitrage

DATUM SCHEIDSRECHTERSEXAMEN di 31 oktober as.
3-10-2017 | 

We beginnen dit jaar enthousiast en hebben een nieuwe datum toegevoegd om je scheidsrechterexamen te halen. Dit neemt een halve avond in beslag onder de bezielende leiding van Tom ten Hoope. 
.
Vooraf krijg je de inlogcodes doorgestuurd, waardoor je digitaal kan oefenen wanneer het je maar uitkomt. Bedenk daarbij dat je eigenlijk al goed op de hoogte bent, dus de voorbereiding is een eitje! Bovendien moet ieder spelend lid van de AMHC zijn scheidsrechtersexamen hebben gedaan in het jaar dat je 16 wordt.
.
DUS KOM IN ACTIE OP DINDSDAG 31 OKTOBER A.S.

Aanvang 20:00 uur.
.
Geef je daarvoor op bij [email protected] .

.

Ouders, broers, zussen en overige familie en geïnteresseerden zijn ook van harte uitgenodigd zich in te schrijven.

 
Nieuws - Algemeen

Sportpark MHC Alliance is rookvrij
29-9-2017 | 
Sinds dit seizoen heeft de beheerder van het sportpark in samenspraak met de gemeente Heemstede en alle overige gebruikers besloten dat het sportpark geheel rookvrij zal zijn. Dat houdt voor leden en bezoekers van MHC Alliance in, dat op het terrein en dus langs de velden niet meer gerookt mag worden. Op het terras van het clubhuis geldt een rookverbod op zaterdag tot 16.00 uur, op zondag tot 11.00 uur. Alle leden, bezoekende clubs en de toeschouwers dienen zich hieraan te houden. Vertegenwoordigers van MHC Alliance kunnen bij weigering individuen van het terrein (laten) verwijderen.

Bron: KNHB-Nieuwsbrief
 
Nieuws - Sponsoring

Jeugdspelers blijven scherp en fris met bidon van Guido de Wit advocaten
26-9-2017 | 

Wij koesteren jong talent. Daarom geeft Guido de Wit advocaten elke jeugdspeler van de AMHC een mooie bidon voor binnen en buiten de lijnen, om dorst te lessen en daardoor altijd scherp en fris te blijven. 
.

.
Wij wensen alle spelers veel succes dit seizoen. Aan jullie nu de schone taak om ook de honger naar doelpunten te stillen.

 
Nieuws - Algemeen

NAAM en/of RUGNUMMER vooraf ONLINE BESTELLEN svp.
26-9-2017 | 
Je kunt je naam en / of rugnummer laten drukken op je nieuwe shirt.
Om het afhaalproces soepel en snel te laten verlopen, vragen we je dit te doen vóórdat je je shirt in de winkel gaat ophalen.
.
Hoe doe je dat?
 1. ga naar de webwinkel van Sportwereld Heiloo
  http://www.sportwereldxl.nl/logo-artikelen/hockey/
 2. Maak 1 keuze (naam of rugnummer)
  • In de winkelwagen
 3. Maak evt. een 2e keuze (naam of rugnummer)
  • In de winkelwagen
 4. Afrekenen
 5. Gegevens invullen
 6. Afhalen op locatie aanvinken én in het opmerkingenveld naam en / of rugnummer toevoegen
 7. Bank selecteren en betalen.
Bedankt voor je bestelling.
Sportwereld Heiloo zorgt ervoor, dat je shirt wordt klaargelegd.
 
Nieuws - Dames 1

Dames 1 zoekt een video operator
22-9-2017 | 

Per direct is Alkmaar Dames 1 op zoek naar een fanatieke camera-man of -vrouw, die de wedstrijden wil filmen. De functie houdt in, dat je, in ieder geval bij de thuiswedstrijden, de technische staf versterkt en de wedstrijd volledig op beeld vastlegt. Deze beelden kunnen vervolgens worden gebruikt voor tactische en technische analyses.
.

Functie eisen:
- Minimaal 16 jaar
- Gemiddelde technische vaardigheden m.b.t. een camera vasthouden/inzoomen/starten
- Affiniteit met hockey en Dames 1

.

Wat biedt Dames 1?
- Lunch + drinken
- Gezelligheid en waardering
- Plaats op de website in de technische staf

.

Ben jij de juiste persoon en ben je geïnteresseerd om onderdeel te worden van de technische staf van Dames 1, stuur dan een mailtje naar [email protected] of spreek Pieter Saal of Daniel aan op de club!
 
Nieuws - Zaalhockey

Controle inschrijvingen ZH-teams
15-9-2017 | 
Willen alle zaalhockeyers de lijst in de bijlage (helemaal onderaan) controleren?
Deze teams gaan we maandag 18 september as. inschrijven.
We schrijven alleen in na ontvangst van de contributie. Kortom, vóór ma 18-09 betalen.
.
Eventuele fouten mailen naar [email protected] .

==========
We vragen de senioren- en juniorenteams (A, B, en C) deze week na te denken over een inschrijving voor het zaalhockeyseizoen 2017-2018.
Wat is belangrijk om te weten en komend weekend met het team (spelers en evt. ouders) te bespreken.
.
KNHB ZAALHOCKEY COMPETITIE

 1. Zaalruimte is beperkt
  We kunnen ook komend seizoen de breedteteams beperkt trainingsuren aanbieden. Wel zullen er voor de start van de ZH-competitie (dit jaar begint de KNHB-planning in het weekend van 9 en 10 december) onderlinge oefenwedstrijden worden georganiseerd.
  Hiernaast verwachten we 2 trainingen per team te kunnen organiseren. Uitsluitend de AMHC is bevoegd om zaalruimte te huren. Teams die toch rechtstreeks bij het Sportbedrijf Alkmaar zaalruimte huren, maken geen aanspraak meer op de door de AMHC ingekochte uren.
 2. Inschrijven kan dit jaar uitsluitend via onderstaande link.
  Inschrijvingen anders dan via de link zullen niet worden geaccepteerd. Inschrijven door middel van een e-mail naar [email protected] een ander e-mailadres is niet mogelijk. 
  De inschrijvingen dienen uiterlijk 14 september 2017 te zijn ontvangen. 
  De inschrijving is pas definitief na ontvangst betaling. 
 3. 3.                     Kosten en boetes
  De kosten bedragen € 425,-- per team (dit is inclusief afdracht KNHB, oefenwedstrijd/training, en een zaalbal). 
  De contributie moet uiterlijk 15 september 2017 zijn bijgeschreven op de rekening van de AMHC NL12 RABO 014 9889 186.
  .
  Als een team zich terugtrekt na opgave bij de KNHB, wordt een boete door de KNHB opgelegd. Deze boete, die variërt van € 50 tot € 175, zal door de AMHC bij het desbetreffende team in rekening worden gebracht.
 4. 4.                     Materiaal
  In de zaal mag uitsluitend met zaalhockeysticks en zaalhockeyschoenen worden gespeeld. Metalen gespen (keepersmateriaal) zijn niet toegestaan. In noodgevallen kunnen deze met tape worden afgeplakt. 
 5. 5.                     Zaaldiensten 
  De KNHB deelt teams in voor zaaldiensten. Voor de uitvoering hiervan is het team (dus niet de AMHC) verantwoordelijk. 
 6. 6.                    Periode competitie 
  De ZH-competitie zal plaatsvinden in de weekenden van 9 december 2017 tot en met 18 februari 2018. A- en B-jeugd in principe op zaterdag, C-jeugd op zaterdag en/of zondag, Senioren op zondag. 
 7. 7.                     D-jeugd en E8-jeugd
  Voor de D-teams en E8-teams kiest de AMHC voor een interne competitie (D11) en een woensdagmiddaginstuif (E8). Deze teams kunnen zich dus niet aanmelden voor de KNHB-competitie.
  De AMHC wil de jongens en meiden van de D11 en E8 geleidelijk aan kennis laten maken met zaalhockey. De E8 gaat op woensdagmiddag trainen (veel potjes spelen). De D11 gaat op zaterdag een interne competitie spelen. Door middel van de onderstaande link kunnen de teams aangeven of zij hiervoor interesse hebben.
  Wat is belangrijk om te weten:
 • De locatie is het Sportpaleis aan de Olympiaweg (ook bekend als de wielerbaan) of De Meent. Dus gewoon in Alkmaar.
 • D11 speelt in principe op zaterdag een interne competitie en er zal geen stand worden bijgehouden. De thans beschikbare data zijn onder voorbehoud van wijzigingen:
  • 9 december van 12.30-17.30 (De Meent)
  • 13 januari 9.30-12.30 (Sportpaleis)
  • 20 januari 12.30-15.30 (Sportpaleis)
  • 27 januari 9.30-12.30 (Sportpaleis)
  • een vijfde en/of zesde dag wordt nog gezocht (evt. een keer op woensdagmiddag)
 • D11-teams die deelnemen aan de interne zaalhockeycompetitie nemen niet deel aan de midwintercompetitie. Over het inpassen van de wekelijkse veldtraining in de periode januari-februari moet nog worden beslist.
 • De E8 traint / speelt onder begeleiding van trainers van de AMHC op woensdagmiddag. Als er spelers (bijv. uit de A-, B- of C-jeugd), coaches, trainers of ouders zijn die zich hier eenmalig een paar uurtjes op een woensdagmiddag in december of januari voor willen inzetten, kunnen zij een mail sturen naar [email protected].
Via de onderstaand formulier kunnen teams aangeven of zij interesse hebben om deel te nemen aan de interne competitie D11 of de E8-woensdagmiddagtrainingen.
.
.
 • De kosten bedragen waarschijnlijk € 175,-- per team. 
 • Vijf tot zes keer spelen in het weekend (D11) of woensdagmiddag (E8).
 • De AMHC stelt zaalhockeysticks beschikbaar!
 • De kinderen van de D11-teams zullen worden gemengd/verdeeld over de verschillende zaalhockeyteams. 
 • Ieder team zorgt zelf voor begeleiding en een scheidsrechter. 
 • Ieder team zal minimaal één keer worden ingedeeld voor een zaaldienst. Balken leggen of opruimen, doel neerzetten, sticks en ballen uitdelen en inzamelen, etc.
.
Vragen kunnen worden gesteld tijdens de informatieavond van ma 11 september om 20:00 uur.
 


Bijlage: ZH inschrijvingen zaalhockey 17-18 v. 15-9-2017.xlsx
-->