Arbitrage Cursussen

Op de KNHB-site staan handige hulpprogramma's:
-----------------------------------------------------
Arbitrage:
Reglement verplichting behalen scheidsrechterskaart Alkmaarsche MHC

1. Alle A- en 2e jaars B-junioren worden geacht beschikbaar te zijn voor het fluiten van hockeywedstrijden van junioren na het behalen van het scheidsrechtersdiploma.

2. Alle A- en 2e jaars B-junioren die geen scheidsrechterskaart hebben, zijn verplicht deel te nemen aan de opleiding tot clubscheidsrechter en het examen.

3. Spelers die opgeroepen worden voor de scheidsrechterscursus en niet komen opdagen, dan wel zich onvoldoende inzetten om het examen te behalen, worden in beginsel uitgesloten van het spelen van competitiewedstrijden.

4. Alle A- en B-junioren van 16 jaar en ouder die per 1 maart niet in het bezit zijn van een scheidsrechterskaart, zijn in beginsel uitgesloten van het spelen van competitiewedstrijden.

5.Senioren dienen in het bezit te zijn van een scheidsrechterskaart. Indien zij als senior geen kaart hebben, zijn zij verplicht binnen één jaar na het aangaan van het seniorlidmaatschap een scheidsrechterskaart te behalen.

Dit reglement is in overeenstemming met de voorwaarde voor lidmaatschap zoals vermeld staat op het aanmeldingsformulier.

 
cww 30-10-2015