Inloopspreekuur AMHC bij Flexfysio

FLEXFYSIO werkt voor AMHC Alkmaar

FLEXFYSIO staat voor:

Resultaat 
Voor iedere doelgroep hebben wij een passende, oplossingsgerichte behandeling om het optimale uit het lijf te halen, want iedereen verdient een topsportaanpak! 

Flexibiliteit 
Wij zijn 6 dagen per week open en tevens in de avonduren beschikbaar.

Betrokken 
Bij jou en jouw proces. Wij maken tijd voor jou.

Contact 
Met jou, je klachten en de factoren die je klachten veroorzaken.

Transparant 
Een duidelijke uitleg over de diagnose, prognose, advies en behandelbeleid.

Teamwork
Wij werken samen voor een optimaal resultaat voor jou. Niet alleen binnen Flexfysio, maar ook met een sportarts, sportpsycholoog, orthopeed, orto-manueel arts, podoloog, personal trainer en de trainers van AMHC Alkmaar.

Contractvrij
Om onze uitgangspunten waar te maken werken wij zonder contracten met zorgverzekeraars. Onze tarieven zijn marktconform en worden bij een goede restitutiepolis vrijwel 100% terugbetaald door uw zorgverzekeraar. 

Inloopspreekuur
Wij zijn op maandag 20:00-21:00 uurdonderdag 15:30-17:00 uur aanwezig op de club voor een inloopspreekuur. Dit spreekuur is niet alleen voor selectiespelers, maar voor iedereen die bij AMHC Alkmaar betrokken is. 
Eenieder met een vraag over zijn lijf is welkom bij ons. Tijdens het spreekuur is er ruimte om je vraag te stellen aan de aanwezige fysio en/of een korte screening. Vervolgens wordt er direct met jou een afspraak gemaakt voor een vervolg. Eventuele verdere behandeling kan plaatsvinden op de club of in de praktijk van Flexfysio op de Terborchlaan 299 in Alkmaar bij Sportcomplex De Meent. 
Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen met ons via
  072 – 511 8474. 
We zien je graag!                                                

TEAM FLEXFYSIO