algemeen.jpg algemeen2.jpg arbitrage.jpg dames1.jpg gezondheid.jpg heren1.jpg jongstejeugd.jpg meisjes.jpg sponsor.jpg
Senioren

Jeugd


Nieuws - Junioren (ABCD11)

Alkmaar JC4 kampioen 3e klasse
17-6-2018 | 

Het bleef spannend tot de laatste wedstrijd, waarbij winst nodig was voor het kampioenschap. 

Pluim voor spelers, trainers en niet in de laatste plaats voor de trouwe coaches Richard en Ralph, die dit team al een aantal jaar op zeer positieve wijze aanmoedigen. Met als resultaat veel hockeyplezier bij deze jongens en een welverdiende eerste plek!


 

Alkmaar MD4 kampioen 3e klasse
9-6-2018 | 

Zaterdag 9 juni jl. is MD4 onder begeleiding van coaches Annemiek Kroone en Corinna Neumayr kampioen geworden!


 

Alkmaar MC4 kampioen 3e klasse
9-6-2018 | 

De mc4 is kampioen geworden! 


Onder leiding van coach Marc Kroon hebben ze een geweldige prestatie neergezet door praktisch ongeslagen het kampioenschap binnen te slepen. 

Van harte gefeliciteerd en coach, trainers en begeleiding hartelijk dank!!

 

Alkmaar MC8 kampioen 5e klasse
4-6-2018 | 
 

Alkmaar JC3 kampioen 2e klasse
3-6-2018 | 

Onder leiding van de coaches Marc Bot en Jonathan de Graaf is JC3 kampioen geworden met een voorsprong op de nummer 2 van maar liefst 11 punten.

 

Alkmaar JD1 kampioen Sup Topklasse
2-6-2018 | 

En weer een kampioen! Jongens D1, Zino, Duco en alle mensen die zich positief hebben ingezet voor dit team, van harte!

We roepen alle kampioenen op om leuke verslagen en foto's te sturen naar: [email protected].

En vergeet niet om ZONDAG 24 JUNI te blokken in de agenda. Tijdens het familietoernooi huldigen wij de kampioenen seizoen 2017-2018.

Sportieve groet, bestuur AMHC


 

MB4 wint kampioenswedstrijd!
2-6-2018 | 

De laatste wedstrijd van de competitie werd een spannend duel tussen de beide kampioenskandidaten Alkmaar en Alliance, de nummers 1 en 2.

Beide teams gingen vlammend van start en dit leidde tot kansen over en weer.
In de openingsfase maakte de sterke verdediging van Alkmaar enkele gevaarlijke uitbraakkansen van Alliance ongedaan. Snel daarop kon Alkmaar het lichte veldoverwicht uitdrukken in treffers. De 1-0 werd snel gevolgd door 2-0. Nu moest Alliance 3x scoren om nog kampioen te worden!

Het publiek vermaakte zich al met muziek en de wave en moedigde de aankomende kampioen aan. Alliance gaf niet op en een voorzet werd zuiver binnengetikt, 2-1. Beide teams kregen enkele strafcorners en het was Alkmaar, die nog net voor rust de voorsprong weer terugbracht tot 3-1. Opnieuw moest Alliance 3x scoren om nog kampioen te worden!

Ondanks de ruime voorsprong beloofde het nog een spannende 2e helft te worden. Al vroeg kwam Alliance terug tot 3-2 en kansen van Alkmaar werden net niet benut door goed keeperswerk. Opnieuw was het Alliance  die scoorde, 3-3 met nog 5 spannende minuten op de klok.

Beide teams vochten voor de overwinning. Een nieuwe aanval van Alkmaar werd knap afgewerkt en de sportieve wedstrijd werd hiermee definitief beslist 4-3.


MB4 gefeliciteerd met het welverdiende kampioenschap! Goed gedaan toppers!

 

Alkmaar JB1 de allereerste kampioen !
28-4-2018 | 

Met 30 punten uit tien van de veertien wedstrijden in de topklasse, kon jongens B1 olv. coach Robin Boogaard al vroeg kampioen worden. Uit tegen HIC, de nummer twee, moest het gebeuren op 21 april jl.. Bij winst of gelijk, was het kampioenschap binnen.


Zwaar gestreden. In de laatste minuut viel een heftig bediscussieerde stafcorner, waaruit de gelijkmaker viel. De teleurstelling was vlot weer weg. Kampioen! En nog steeds ongeslagen!

Alle jongens en Robin en Jeanette en Ellen en Pieter, van harte gefeliciteerd!


 
-->