Inloopspreekuur AMHC bij TREE11

Over Tree11 Fysiotherapie

Onze gespecialiseerde therapeuten bieden een breed scala aan behandelingen om jouw herstel te optimaliseren. Zo bieden wij fysiotherapie voor het behandelen en voorkomen van sport gerelateerde blessures, revalidatie na een operatie of blessure om jouw mobiliteit en kracht te herstellen, en dry needling om pijn en spanning in spieren te verminderen. Of je nu een professionele sporter bent of een recreatieve sporter, onze therapeuten werken samen met jou om jouw doelen te bereiken en een optimaal herstel te garanderen.

De praktijk kenmerkt zich door enthousiaste en gedreven therapeuten die gaan voor blijvend resultaat. Een praktijk die van alle gemakken voorzien is en de therapeuten 7 dagen in de week voor je klaar staan.


Inloopspreekuur
Wij zijn wij vanaf donderdag 17:00 uur aanwezig op de club voor een inloopspreekuur. Dit spreekuur is niet alleen voor selectiespelers, maar voor iedereen die bij AMHC Alkmaar betrokken is. Eenieder met een vraag over zijn lijf is welkom bij ons. Tijdens het spreekuur is er ruimte om je vraag te stellen aan de aanwezige fysio en/of een korte screening. Vervolgens wordt er direct met jou een afspraak gemaakt voor een vervolg. Eventuele verdere behandeling kan plaatsvinden op de club of in de praktijk Tree11 op de Terborchlaan 311 in Alkmaar achter het Sportcomplex De Meent.

Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen met ons via 072 – 511 1390. Of stuur een email: [email protected]

Over TREE11

TREE11 staat voor kwaliteit, luxe en comfort. Met de beste trainers streven we naar een persoonlijke aanpak voor al onze leden. We bieden een breed scala aan activiteiten, of je nu wilt fitnessen, groepslessen wilt volgen, CrossFit, yoga, fysiotherapie nodig hebt of wilt padellen in de enige indoor padelbaan van Alkmaar. Bij ons vind je alles onder één dak.


We zien je graag!                                                

TEAM TREE11

www.fysiotree11.nl