algemeen.jpg algemeen2.jpg arbitrage.jpg dames1.jpg gezondheid.jpg heren1.jpg jongstejeugd.jpg meisjes.jpg sponsor.jpg
Senioren

Jeugd


Alkmaar H1
Begeleidingsteam Alkmaar H1
Naam Functie
Rutger Groothuizen Coach
Mistral Barsingerhorn Manager
Pieter Saal Trainer
Rutger Groothuizen Trainer
Harry Hageman Looptrainer
Spelers Alkmaar H1
Michiel Baars
Michiel Baars
BijnaamBaars
Leeftijd24
Rugnummer44
PositieVerdediger
Vorige clubs
SpelerinformatieIk ben trainer van meerdere teams op AMHC, coach van JA1. Bezig aan laatste jaar studie, de master Television & Cross-media Culture. Toekomstig schrijver van het boek Dummies voor Dummies. Lid van AMHC sinds 2000. Geniet er van dat ie dit jaar op het veld staat met jongens die hij al sinds 2009 training geeft.
Piet Hein Bakker
Piet Hein Bakker
BijnaamBakker / Baklap
Leeftijd21
Rugnummer13
PositieKeeper
Vorige clubs
SpelerinformatieIk ben Piet Hein en dit wordt mijn vierde jaar in Alkmaar Heren 1, ik heb alle pieken en dalen mee gemaakt! Ik studeer een iet wat vreemde studie genaamd Wijsbegeerte, en het geen wat mij echt gelukkig maakt is LARPen voor degenen, die weten, kom er een keer gezellig over praten!
Robin Boogaard
Bijnaam
Leeftijd25
Rugnummer
Positie
Vorige clubs
Spelerinformatie
Reinier Boon
Reinier Boon
BijnaamRein
Leeftijd20
Rugnummer2
PositieVerdediger
Vorige clubs
Spelerinformatie
Joost Dekker
Joost Dekker
BijnaamOtto
Leeftijd24
Rugnummer5
PositieMiddenveld
Vorige clubs
Spelerinformatie
Matthijs de Groot
Matthijs de Groot
BijnaamMatthijs
Leeftijd18
Rugnummer4
PositieVerdediger
Vorige clubs
SpelerinformatieNadat ik de hele jeugd voor Alkmaar heb gespeeld, mag ik dit jaar eindelijk spelen in de hoofdmacht van onze club. Dat is natuurlijk spannend, maar vooral heel leuk. Naast het hockey ben ik dit jaar ook begonnen met mijn rechtenstudie aan de UvA in Amsterdam. Wat mij op dit moment het gelukkigst zou maken is een kamer in Amsterdam, dus als iemand nog iets heeft of hoort, please let me know. Verder heb ik er heel veel zin in om met dit nieuwe team een mooi jaar neer te zetten.
Giel Jansen
Giel Jansen
BijnaamGieloz / Jansen
Leeftijd26
Rugnummer10
PositieMiddenveld
Vorige clubs
SpelerinformatieAfstuderen Small business en retail management, coach van JA1. Ik hoop me zelf en het team te ontwikkelen en zelf 10 goaltjes mee te pikken. Daarnaast is een goed doel om Pim S eindelijk kaal te krijgen.
Rogier van Koningsbruggen
Rogier van Koningsbruggen
BijnaamRotch
Leeftijd20
Rugnummer11
PositieAanval / middenveld
Vorige clubsPurmerend
SpelerinformatieIk woon in Purmerend, waar ik ook 12 jaar lang bij de plaatselijke hockeyclub gespeeld heb. Dit jaar heb ik de overstap naar Alkmaar gemaakt. Het leek mij een mooie uitdaging om met en tegen heren te spelen van een hoger niveau. Ik heb zeker geen spijt van deze beslissing. Ik studeer Psychobiologie aan de Universiteit van Amsterdam en zit in het tweede jaar. Ik hou erg van muziek en sport, naast mijn studie ben ik hier dan ook vaak mee bezig. Ik hou van diverse sporten, toch heb ik nooit iets anders gedaan dan het mooiste spelletje dat er is; hockey.
Nick Mackay
Nick Mackay
BijnaamNick
Leeftijd19
Rugnummer6
PositieAanval
Vorige clubsOverbos
SpelerinformatieIk ben dus Nick Mackay. Ik kom uit Beverwijk waar ik tot dit seizoen ook altijd hockeyde, ik hou van sporten, welke maakt niet uit, maar het liefst hockey natuurlijk. Ik zit nog op de middelbare school op het VWO in Beverwijk. ik zou graag in Amsterdam econometrie studeren aan de UvA
Tobias Moerenhout
Tobias Moerenhout
BijnaamTobi, Toob, To en Moer
Leeftijd20
Rugnummer21
PositieMiddenveld
Vorige clubsSaxenburg, Alliance en Amstelveen
SpelerinformatieIk ben Tobias, ik kom uit Haarlem en heb in het verleden gehockeyd bij: Saxenburg, Alliance en Amstelveen. Ik studeer product design aan de Hogeschool van Amsterdam en ik word gelukkig van koken.
Pim Schiphorst
Pim Schiphorst
BijnaamSkippa
Leeftijd29
Rugnummer9
PositieAanval
Vorige clubs
SpelerinformatieDit nu al gedenkwaardige jaar heb ik het recht aanvoerder te zijn van de Alkmaarsche Heren 1. Een groep jonge honden, met hier en daar een vertrouwd gezicht voor de vaste kijker. In inmiddels mijn 23e seizoen als speler van Alkmaar staan we voor een geweldige uitdaging om een mooi resultaat neer te zetten in de eerste klasse. Dit jaar een nieuwe opzet die veel kansen biedt aan de teams met ambitie, waaronder wij! Na een fantastische tijd in de Alkmaar jeugd heb ik als senior eerst een aantal jaar mijn doelpunten gemaakt in Heren 2, waarna ik inmiddels alweer 3 volledige seizoenen speler ben van het vaandelteam. Ik combineer dit met mijn baan als Recruitment Consultant bij Huxley in Amsterdam, waar ik ook al ruim 8 jaar woon. Zoals gezegd een geweldige uitdaging dit jaar met wederom veel reizen, waarin ik hoop een mooie bijdrage te kunnen leveren aan de doelpuntenproductie. Vorig jaar ambitieus gegaan voor 15 goals... waarom dit jaar niet?;)
Steven de Vos
Steven de Vos
BijnaamStevie
Leeftijd24
Rugnummer22
PositieAanval
Vorige clubs
SpelerinformatieStudeer en werk als projectmanager bij een mediabedrijf in Alkmaar. Wat me gelukkig maakt is goaltjes scoren (liefst op mijn tepels) en het na afloop vieren met een gouden rakker. Heb de ambitie om met het team weer terug naar de overgangsklasse te gaan.
Wedstrijdschema Alkmaar H1
Datum Tegen  Reistijd  Verz Spel U/T  Locatie 
12 aug !Oefenwedstrijd H1 14:30 thuis Veld 1
  Drieluik, coach Pieter Saal, zelf scheidsrechters regelen. 
19 aug MHC Alliance H1 14:30 uit route
  Drieluik op Alliance. 
2 sep !Oefenwedstrijd H11 14:30 thuis
  Oefenwedstrijd informatie volgt 
2 thuiswedstrijden en 1 uit-wedstrijden.
-->